Trendbiblia

A legjobb sminkötletek, frizurák és dívat tippek oldala!!!:)

MANIKÜRTREND 2012:

Extra körmök:

Ez a körömdesign a 2011-es tavaszi divathetekről vándorolt ide, mert kihagyhatatlan és imádni való. Egyszerűen zseniális ötlet. Alapnak vegyünk egy rágógumi rózsaszínt. Erre jön egy sáv sötétkék, majd a sárga és ettől lesz élénk és egyedi az egész kompozíció. Illik a tavaszhoz. Illik az egyre népszerűbb hatvanas éveket idéző trendbe. És pláne illik Betsey Johnson 2011-es tavaszi kollekciójához, ami a divathetek egyik legnagyobb durranása volt. A bemutatóra 300 műkörmöt festettek meg előre, hogy a nagy napom csak fel kelljen ragasztani a modellek kezére. Az erős és élénk sminket a Stila szolgáltatta a bemutatóra. Ilyenkor sajnálom, hogy a körmeim rövidek, de azért eljátszadoztam a gondolattal, hogy milyen lenne mindkét kezemen csak a középső ujjamra ilyen designt festeni.

Legnagyobb örömömre találtam videót is ehhez a lakkozáshoz. Majd utána mellékelek pár képet is Betsey Johnson kollekciójából, hogy még teljesebb legyen ez a szivárvány.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vidám fröcsköllt körmök:

Tudom én, hogy ősz van. Hogy tobzódunk a gazdag színekben, hogy meleg kabátokba burkolózunk, és akkor én meg jövök egy ilyen vidám, tavaszias, sőt akár húsvéti manikűrrel. De egyrészt egy kis móka sohasem árthat, másrészt hamarosan itt a halloween, és kellenek az ilyen egyszerű, de látványos inspirációk.

Az én ízlésemnek sok a nagyon színes verzió, magamnak inkább csak egy színnel csinálnám meg. Persze az alap lehet más is, nem csak fehér. (Nekem most például fekete hangulatom van.) A pöttyökhöz élénk lakkok kellenek. Minél élénkebbek, annál jobb. Körömlakk hígítóval vannak keverve, amitől áttetszőbbek és folyékonyabbak lesznek. Én párszáz forintért vettem a DM-ben, de esetleg egy kis víz is alkalmas lehet helyette

 

 

 

 

 

 

Két különleges körömlakk:

Talán a ismerős lehet a dekupázsból a repesztős technika. Az Isadora Graffiti Nails pont ezt tudja. Egy kis vagány, posztmodern effekt a körömlakkra. Kell egy alapszín, majd egy ettől elütő graffiti lakk, ami kevesebb, mint 30 másodperc alatt töredezettre szárad. Miért? Mert az izgi, azért. A végeredmény ilyen:

isadora

Van róla egy rövid videó, hogy lássátok akció közben is:

 

De ez még önmagában kevés lenne egy cikkhez. (Dehogy lenne kevés, de most dúskálok, na.)

A Del Sol színváltós körömlakkja szintén ad egy kis pluszt az aktuális repertoárhoz. A színváltós cuccok amúgy is menők mostanság. A Bourjois is kijön egy színváltós szájfénnyel, ami a régi Mistique rúzs mintájára működik. (Most elárultam, hogy milyen öreg vagyok.:) Holnap leszek 34 éves. Je.) De most maradjunk a körömlakknál! Amíg a szájfény a bőr ph értékének megfelelően változtatja a színét, addig ez a lakk a napfénynek köszönheti a változást. Neked tetszenek?

isadora2

isadora3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MÁNESES KÖRÖMLAKK:

A repesztős körömlakk trendet lassan leváltja a mágneses manikűr. Az új lakk szuperfényes és térhatású mintája mellett ráadásul nagyon tartós is, vagyis még egy érv szól mellette. Ha minden igaz, akkor a lakk vasoxidot tartalmaz, ami a kupakban lévő mágnes hatására összegyűlik, létrehozva a különleges hatást. Vagyis a lakkot önmagában is használhatjuk (és gyönyörű színei vannak), ha éppen nem szeretnénk semmilyen effektet, de ha kedvünk tartja, akkor játszadozhatunk a mágnessel. Ilyenkor a lényeg, hogy bőségesen kenjünk fel a lakkból, és hogy azonnal kezdjük el a mágnessel a minta kialakítását, ahogy azt a videóban is láthatjátok:

 

Nem fűződik anyagi érdekem ahhoz, hogy írjak erről a körömlakkról, sőt azt sem tudom, hogy hol lehet kapni

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás: Creative Nail Design

A metál-fényű körömlakkok különösen az ezüst és az arany már ebben a szezonban is menőnek számítanak, és ez tavasszal sem lesz másként. Norman Ambrose modelljei többek közt ezt az aranyfóliával dúsított manikűrt viselték:

Forrás: Creative Nail Design

Betsey Johnson most is a butterrel készíttette el a körmöket. Fekete fordított félhold design gyémántként ragyogó csillámokkal és kövekkel:

Forrás: Ashley Kalinske

A Lacoste-nál a Minx körömmatricáira szavaztak, méghozzá ezüst-arany-fekete halpikkely mintával:

Forrás: Ashley Kalinske

Az én nagy kedvencemet a CND Jen Kao számára készítette. Kékben, vörösben és zöldben is. Imádom:

Forrás: Creative Nail Design

Egy ideje sokan hordanak stílusban megegyező, de más lakkot a mutatóujjukon. Ezt a repertoárt most bővíthetjük az egy ilyen-egy olyan felállásra, ahogy azt Jill Stuartnál is láthattuk.

Forrás: Ashley Kalinske

Persze volt példa a natúr manikűrre is. Rachel Zoe a változatos kollekciójához inkább visszafogott, matt manikűrt szeretett volna. A szín: Zoya – Amanda:



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 12
Tegnapi: 8
Heti: 33
Havi: 220
Össz.: 107 692

Látogatottság növelés
Oldal: 2012 MANIKÜR TRENDEK:)))
Trendbiblia - © 2008 - 2024 - trendbiblia.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »